Het verhaal achter Vetstrijder

Vetstrijder is een campagne die richt zich op de Amsterdamse horecasector en wordt ondersteund door Waternet en Koninklijke Horeca Nederland. Deze actie werd geïnitieerd door SwiftComply. Het doel van de campagne moet iedereen oproepen om met z’n allen het vet uit het rioolstelsel te weren.

Deze horecazaken zijn al VETSTRIJDER

Gesteund door

Horeca Nederland

SwiftComply

Waternet

Over SwiftComply

Het SwiftComply-verhaal begint in Dublin in 2016, hoewel onze roots teruggaan tot 2008. Op dat moment was onze CEO Michael O’Dwyer werkzaam als ingenieur bij de stad Dublin. Daar ontwikkelde hij het allereerste reguleringsprogramma om het groeiend probleem op te lossen van FOG, een Europees primeur.

Michael ondervond hoe de verouderde regelgevingsprocessen en gefragmenteerde relaties tussen horecazaken en toezichthouders vrijwel alle inspanningen belemmerden om FOG te bestrijden.

Na een verbluffende fatberg-vermindering van maar liefst dan 95% in Dublin, begon Michael met het creëren van een tool die een revolutie teweeg moet brengen in hoe steden samenwerken met de horecasector om dit probleem op te lossen.

Sindsdien werken we samen met steden in de Verenigde Staten en Europa om het groeiende fatberg-probleem aan te pakken.


Dit voorjaar hebben we in Amsterdam de allereerste European FOG Summit gehouden. Innovatievelingen en experts van over de hele wereld kwamen erheen en hebben ervaringen en kennis uitgewisseld over nieuwe manieren om met vet om te gaan en riolen beter te beschermen.

Contact

Sta op als vetstrijder en ga samen met uw collega’s in het verzet tegen ondergronds vet

#vetstrijder

SwiftComply

Singel 452, 1017 AZ Amsterdam

020 893 2900

waternet@swiftcomply.com

Waternet

Korte Ouderkerkerdijk 7

1096 AC Amsterdam

0900 9394

Close Menu